Hola Stockholm!
Alla flickistjejerns ligger just nu på gräset under en gassande sol. Några blir bruna och några blir röda...
Sara håller just nu på att skicka runt en minnes bok där vi skriver fina hälsningar. Snart blir det invigning av små körbarn vilket kommer bli väldigt kul eftersom vi ska leka bland annat "ät"lekar. Även mycket skräpmat väntar och jag försöker göra så mycket rum som möjligt i min mage.

Sista sommarkonserten är på ingång och allas nerver tycks vara lugna.

Vi nior har spenderat de senaste timmarna genom att planera vår körhelg på koviken. Vi avslutade planeringen med att repa på en av våra sånger och vi ställde oss i en ring och höll händer. Det kan hända att vissa trodde vi var en religiös sekt...

År 1997 föddes 180 fantastiska ungdomar som senare skulle gå på världens bästa skola. Ja, jag pratar om min årskurs, mina parallellklasser, mina klasskompisar och självklart min underbara skola.

Vi på AF har en jättegammal tradition som heter "dans på gården" och det kan hända att efter idag tas den traditionen bort eftersom vi nior bröt mot dess heligaste regler. Dans på gården är det typ det bästa som finns och förutom att min klass dansade en helt episk dans så, eftersom vi är nior, skulle vi dansa något som heter "munkdansen" som förut dansades i sopsäckar. Det går ut på att man dansar jättesnabbt, springer med höga knän och helt enkelt lökar sönder. Då kommer vi till första regeln: man får inte dansa munkdansen i sopsäckar för att det leder till seriös nedskräpning(larvig regel). Självklart skulle någon bryta den regeln vilket ledde till att vi inte fick dansa. Men eftersom vi är så fantastiska så sjöng vi sången istället och dansade ändå.

Efter det scenariot så fortsatte regelbrytandet. Andra regeln på dans på gården: man får inte ha vattenkrig(vilket också var en gammal tradition men som togs bort). Så när vi hade dansat klart togs vattenflaskor fram och vattenkriget började. Vattenkriget fortsatte sedan i tegnerlunden och det var helt underbart! Det var däremot mindre underbart när man sedan inte hade något ombyte och fick gå i blöta kläder i tre timmar...

Avslutet på AF blir bara bättre och bättre med dessa underbara människor jag har fått gå i skolan med i sex år. Jag undrar verkligen om vi skulle kunna toppa idag...

"I've been afraid of changing, cause i buildt my life around you"

Yes, 10 dagar kvar till slutet av AF. Veryveryvery sad....
Det känns verkligen som om efter klassresan till Mallorca så har min klass inga fler tårar att fälla eftersom vi grät där som vattenfall i två timmar. Så på niornas avslutningskonsert i konserthuset så var min klass den enda som inte grät. Och på balen så var det bara min klass som inte hade ett tal över hur mycket vi alla betyder för varandra och hur mycket vi älskar AF. Istället så sjöng vår barbershop och det var typ bättre än om någon i klassen hade ställt sig upp och uttryckt sin kärlek.

Och var hade vi vår bal? Jo på Skansen! Åååh det var så fint och alla hade klätt sig så sjukt snyggt. Killarna var så stiliga och tjejerna såg typ snyggare ut än någonsin. Jag och några klasskompisar fotograferade hemma hos mig och jag började seriöst gråta för jag vill inte lämna mina fantastiska vänner.

Det skulle vara väldigt tragiskt om jag inte lyckas hålla kontakten med dem.. Som tur är kommer jag ha några av mina nuvarande klasskompisar på gymnasiet och jag kommer förhoppningsvis också kunna träffa några andra som går kvar i stan. Under veckan blir mina två sista konserter av med flickkören och det kommer låta så bra. Haha det känns faktiskt lite kul att säga att jag är en körtjej. Men så är det. Vi har utvecklats så mycket med min körledare och även fast hon kan vara svår så är jag otroligt tacksam för vad hon gjort för mig och för att hon tror på mig.

Och på fredag blir det solo/ensemblekonsert. Det är typ till för oss nior. Vi ska få säga "hejdå" genom att sjunga solon och massor med gamla sånger. I'm very excited!