Jag vill(även fast jättefå läser denna blogg) tacka mina vänner som gratulerat mig idag. Jag blev extra glad för de gratulationer som kom i ett sms, en bild eller öga mot öga. För mig betyder de mest.

Så kom äntligen den 2:a maj. Jag har faktiskt längtat extremt mycket efter min födelsedag och det är faktiskt ett av årets höjdpunkter. Varje födelsedag sjunger min familj för mig på morgonen och ger mig en present(jag får resten på kvällen) och jag får en tårta eller något liknande. För någon vecka sedan fick jag en persienn för att göra mitt rum lite mer privat(jag har ingen dörr). Igår gick den sönder så när familjen skulle sjunga sjöng de halva sången bakom persiennen så jag bara kunde se deras fötter. Dagen i skolan blev också jätterolig. Som vanligt glömmer alltid någon kompis att man fyller år så när någon annan säger "grattis" får kompisen panik och kramar en tills man har knäckt ett eller annat revben. Men lunchen var bäst. Min kompis Elsa ställde sig upp och började sjunga och sen hängde halva klassen på. Det är något vi alltid gör när någon fyller år i klassen men jag hade helt glömt bort det och blev jätteöverraskad och jätteglad.

Nu sitter jag i soffan med min lillebror och tittar på TV. Det var det!

Är påväg till base för att köra igenom Footloose. Alltså där försvann min lediga dag..
Nej men det är faktiskt jättekul att repa, one of my favorite things. Medan jag skriver försöker jag hitta nya låtar till min spotifyspellista och återupptäcker käre Justin Timberlake. Hade faktiskt glömt hur bra han är och att jag älskar hans låtar även fast några kom ut för mer än fem år sen. Hoppas alla har en härlig ledig dag. Passa på att sova när ni väl kan..:P